Ingredjenti:
- 200g flett taċ-ċanga
- Ftit kurrad
- Tadam
- Bżar ikkulurit
- Ħjar
- Tewm frisk
- Bżar u melħ
- Żejt taż-żebbuġa jekk jista jkun extra virgin
- Xi ftit żejt tal-ġunġlien (sesame oil)
- Basla żgħira
Metodu
1. Qatta l-laħam, it-tewm u l-kurrad f’biċċiet twal.
2. Poġġi ftit żejt tal-ġunġlien ġo taġen u meta jisħon qalli malajr it-taħlita tal-laħam. Trid tqalli għal ftit minuti u tħawwad ta’ spiss.
3. Neħħi mit-taġen, qattar miż-żejt u poġġi t-taħlita ġol-bieqja fejn tkun se sservi. Ħalli t-taħlita tiksaħ.
4. Sakemm it-taħlita tiksaħ, aħsel u qatta l-bqija tal-ħaxix.
5. Meta l-laħam ikun kesaħ, żid miegħu il-bqija tal-ħaxix. Ħawwad tajjeb.
6. Fil-wiċċ roxx ftit bżar u melħ u ferrex ftit żejt.
7. Din l-insalata trid tisserva kiesħa.
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.