Monday, 7 April 2014

Laħam bil-Kari

Għandek Bżonn:-

· 200gr basal
· Mgħarfa żejt
· 500gr ċanga
· Mgħarfa trab tal-kari
· Kuċċarina turmeric
· Il-qoxra ta' lumija
· 200gr zunnarija
· 4 tuffieħat
· 2 bananiet
· 2 tadamiet
· 2 mgħaref sultana
· 500ml ilma

Metodu:-

1. F'kazzola kbira ferra' ż-żejt u żid il-basal u sajjar fuq in-nar.
2. Żid il-laħam sakemm il-laħam isir.
3. Żid it-trab tal-kari u t-turmeric kompli sajjar.
4. Żid il-kumplament ta' l-ingredjenti. Ħawwad sew u kompli sajjar.
5. Meta jkun lest, servi ġo skudella fonda ma kontorn ta' ross.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.